Kinesisk Nytårsfest i Kinaforeningen 2019

Lørdag d. 2. februar 2019 holder Kinaforeningen – traditionen tro – Kinesisk Nytårsfest. Igen i år bliver arrangementet afholdt på Hotel Scandic i Kolding.

Som tidlige kan familier, bosat øst for Storebælt, få refunderet broafgiften i forbindelse med deltagelse i nytårsfesten. Du kan læse mere herom i den vedhæftede fil!

Sidste frist for tilmelding og betaling er søndag d. 20. januar 2019. Husk at tilmeldingen først er gældende, når vi har modtaget indbetalingen – og
medlemskontingentet er betalt! Læs videre “Kinesisk Nytårsfest i Kinaforeningen 2019”

Share Button

Kinesisk for børn – Aarhus og Taastrup – AFLYST

Kinesisk for børn

Så kan Kinaforeningene endnu engang tilbyde “Kinesisk for børn” for vores medlemmer. Alle er velkomne, både vores kinesisk fødte børn samt deres søskende. Eneste krav er at de er startet i 2. klasse og fuld af lyst til at lære og lege.

Denne gang er det søndag den 17. september 2017 fra 10.00 til 13.00.

Undervisningen vil foregå i henholdsvis:

Share Button

Cafemøde – Tilbagerejse

Kinaforeningen inviterer til cafemøde om tilbagerejse.

I efteråret 2015 begyndte vi at undersøge mulighederne for at tage på en rejse tilbage til Kina for at gense noget af det land hvor vores to børn kommer fra.

Turen endte med at vare 2 uger hvor vi var omkring Beijing inden vi tog til Guangzhou i Guangdong provinsen hvor begge vores børn kommer fra, og besøgte desuden børnehjemmene og findestederne.

Det var en stor oplevelse, som vi gerne vil dele med interesserede familier fra Kinaforeningen.

Har du lyst til at høre noget om forberedelserne, overvejelser, oplevelser fra turen og hvilke indtryk turen har sat hos vores lille familie? Går du/I selv og overvejer at tage tilbage til der hvor jeres børn kommer fra? Så er du meget velkommen til at tilmelde dig dette cafemøde.

Cafemødet vil foregå i Århus, hos Kemp & Lauritzen A/S Anelystparken 28, 8381 Tilst, lørdag d. 20. maj 2017 kl. 10-12

Arrangementet er gratis for Kinaforeningens medlemmer. For ikke-medlemmer koster det 50 kr. pr. person, som indbetales på konto 1551 3001695029

Sidste frist for tilmelding (og betaling) er søndag d. 14. maj 2017.

Tilmelding sker på mail til Søren Hansen. Husk at angive navn og adresse på alle der tilmeldes!

Share Button

Kinesisk Nytårsfest 2016

Lørdag d. 30. januar 2016 holder Kinaforeningen – traditionen tro – Kinesisk Nytårsfest. Igen i år bliver arrangementet afholdt på Hotel Scandic i Kolding.

Familier, bosat øst for Storebælt, kan få refunderet broafgiften i forbindelse med deltagelse i nytårsfesten. Du kan læse mere herom i den vedhæftede fil!

Sidste frist for tilmelding og betaling er søndag d. 17. januar 2015. Husk at tilmeldingen først er gældende, når vi har modtaget indbetalingen – og medlemskontingentet er betalt!

Læs videre “Kinesisk Nytårsfest 2016”

Share Button

Madlavning for voksne

PEKING AND OG PEKING SUPPE ARRANGEMENT FOR VOKSNE – UDSKUDT!!!!!!!

 Kom og vær med til at lave PEKING AND OG PEKING SUPPE – Arrangementet er for voksne og foregår i Reerslev (Hedehusene)

Pekingand

Dette et voksenarrangement, store børn +12 år er velkommen til at deltage i madlavningen, de skal betale som en voksen mindre børnene er velkomne til at spise med samt lege på skolen.

Læs videre “Madlavning for voksne”

Share Button

Selvstændig og barsel?

Er du selvstændig og skal holde barsel, har ATP koncernen udsendt nogle retningslinjer for hvordan barsel kan kompenseres.

Du kan læse mere ved at følge nedenstående link til dokument udsendt at ATP koncernen vedrørende barseludligning for selvstændige.

Share Button

DanAid, DanAdopt – Hjælp os med at gøre en forskel …

DanAid er DanAdopts hjælpeafdeling, hvis opgave bl.a. er at indsamle penge til de humanitære formål i de lande, hvor DanAdopt udfører, har udført eller snarest forventer at starte adoptions formidling. DanAids to fokusområder er sundhed og uddannelse da bedre sundhed og ordentlig skolegang er vejen ud af fattigdom ikke bare for det enkelte barn, men også for lokalsamfundet og hele landet.

Læs mere i opslaget: Hjælp os med at gøre en forskel

Share Button

Kinesisk madlavning på Usserød skole – Hørsholm

I starten af maj har vi arrangeret et kursus i kinesisk madlavning for familier. Se kalenderen på hjemmesiden for tidspunkt, sted og flere daltaljer om arrangementet 🙂

Share Button

Kalender opdatering

SÅ har vi opdateret foreningens kalender med de aktiviteter vi pt. har planlagt skal foregå i 2014.calendar_icon1

Det drejer sig om Kinesisk for børn og Kinesisk madlavning.

Over foreningskalenderen i højre side på hjemmesiden er der nogle små pile man kan klikke på for at komme frem eller tilbage i kalenderen. I oversigten er de dage hvor der er aktiviteter markeret med “fed”, som man kan pege/klikke på for at få vist flere informationer.

Har du gode ideer til eller vil du gerne afholde et arrangement i det lokalområde for kinaforeningens familier – børn og/eller voksne – er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan slå det op i kalenderen 🙂

Share Button

Kinesisk Nytårsfest i Aarhus 2014

cny_title

Foreningen Danmark-Kina holder traditionen tro kinesisk nytårsfest i Musikhuset Aarhus. Det foregår søndag d. 2. februar, og arrangementet er gratis.

Du kan læse mere i vedhæftede dokument, eller læse mere på foreningens hjemmeside: http://www.venskab-danmark-kina.dk/

Dokument: plakat_nytaar_2014

Share Button