Pekingand – mest for voksne

I Reerslev fortsætter den Kinesiske madlavning i oktober, men nu for voksne. Peking-DuckBørnene må gerne spise med, men Yu-Lan udfordre de voksne ved at sætte Pekingand på menuen i køkkenet d. 25/10.

Læs mere i kalenderen her på hjemmesiden 🙂

Share Button

Selvstændig og barsel?

Er du selvstændig og skal holde barsel, har ATP koncernen udsendt nogle retningslinjer for hvordan barsel kan kompenseres.

Du kan læse mere ved at følge nedenstående link til dokument udsendt at ATP koncernen vedrørende barseludligning for selvstændige.

Share Button

Nyhedsbrev #61

Den 31-8-2014 sendte vi Nyhedsbrev #61 af sted til din elektroniske postkasse. Gik det tabt i dit spamfilter(!), kan du finde det i Google+ sammen med alle de tidligere Location-NEWSNyhedsbreve 🙂

Denne gang er det nyt om:

  • Kursus – Kinesisk madlavning for forældre/børn i Reerslev
  • Kursus – Kinesisk madlavning for voksne i Vejle og Reerslev
  • Dragedag i Roskilde og Nyborg (måske flere steder???)
  • Kursus – Kinesisk for børn i København

Rigtig god fornøjelse 🙂

Share Button

Kinesisk madlavning for børn og forældre i Reerselv

Yu-Lan kommer igen til Reerslev og viser hvordan det kinesiske køkken fungere i praksis.

Er du og dit barn også interesseret i kinesisk madlavning, så er her chancen igen for at deltage i et forældre/barn madlavningskursus, hvor Yu-Lan kommer og laver en spændende menu sammen med os.

Det foregår lørdag den 27. september fra kl. 10:00 til 14:00 i skolekøkkenet på Reerslev Skole.

Se billeder fra sidste gang, og læs mere om tilmelding, pris, antal pladser, kontaktperson m.m. i foreningens kalender her på siden 🙂

Share Button

DanAid, DanAdopt – Hjælp os med at gøre en forskel …

DanAid er DanAdopts hjælpeafdeling, hvis opgave bl.a. er at indsamle penge til de humanitære formål i de lande, hvor DanAdopt udfører, har udført eller snarest forventer at starte adoptions formidling. DanAids to fokusområder er sundhed og uddannelse da bedre sundhed og ordentlig skolegang er vejen ud af fattigdom ikke bare for det enkelte barn, men også for lokalsamfundet og hele landet.

Læs mere i opslaget: Hjælp os med at gøre en forskel

Share Button

Ankestyrelsen – Tilbud om gruppeforløb om “adoptionsmestring” for adopterede

Ankestyrelsen gennemfører i løbet af 2014 et antal gruppeforløb i forbindelse med et nyt pilotprojekt med  titlen ”Adoptionsmestring”

Ankestyrelsen oplyser, at gruppeforløbet vil have fokus på en række særlige temaer, men deltagerne vil også selv kunne bringe emner ind i gruppeforløbet f.eks.

Hvem er jeg?

Hvor hører jeg til?

Tanker om mit biologiske ophav og mit fødeland?

Mine særlige evner?

At fange det bedste i situationen?

Hvad gør jeg, når nogen kalder mig ”skævøjet” eller andre mærkelige ting? Kan jeg sætte ord på?

Målgruppen er i første omgang unge mellem 11 og 13 år, men hensigten er, at konceptet udvides til at omfatte adopterede helt op til 18 år

Ankestyrelsen oplyser, at der i løbet af september 2014 vil blive introduceret 4 gruppeforløb afhængig af interessen. Ankestyrelsens kursussekretariat er derfor interesseret i henvendelser fra familier, der ønsker at høre nærmere om tilbuddet.

Grupperne mødes hver 2. uge 5 gange af 2 timers varighed. Grupperne ledes af en adoptionsfaglig  konsulent tilknyttet Ankestyrelsen.

Interesserede bedes kontakte Ankestyrelsens Kursussekretariat på telefon 6189 73 36 eller via email kursus-fam@ast.dk

Læs mere på Ankestyrelsens hjemmeside http://ast.dk/born-familie/adoption/radgivning-til-adoptivfamilier/endnu-flere-tilbud-til-adopterede-og-deres-familier

Share Button