Kinesisk for børn

Så arrangerer Kinaforeningen endnu engang “Kinesisk for børn” for vores medlemmer. Alle er velkomne, både vores kinesisk fødte børn samt deres søskende, eneste krav er at de er startet i 2. klasse og fuld af lyst til at lære og lege.

kinesisk_for_børnDet bliver lørdag den 18. marts fra 10.00 til 13.00.

Undervisningen vil foregå i Tåstrup Kulturcenter lokale 3, Poppel Alle 12, 2630 Tåstrup Læs videre “Kinesisk for børn”

Peking and for voksne og store børn – AFLYST

Kom og vær med til at lave PEKING AND OG PEKING SUPPE – Arrangementet er for voksne og børn 12+ det foregår i Reerslev (Hedehusene)

PekingandDette er et voksenarrangement, store børn +12 år er velkommen til at deltage i madlavningen, de skal betale som en voksen mindre børnene er velkomne til at spise med samt lege på skolen, men de skal tilmeldes så vi ved hvor mange der skal laves mad til.

Vi skal lave Peking and og Peking suppe. Vores dygtige underviser Yu-Lan vil lære os at lave retterne.

Reerslev:

Det foregår lørdag den 19. november fra kl. 10:00 til 14:00 i skolekøkkenet på Reerslev Skole, Tingstedvej 42, 2640 Hedehusene.

Der er plads til 20 personer – Pris pr. voksen og børn 12+ er 50,00 kr., som indbetales på konto 1551 3001695029 senest mandag den 14. november- Tilmelding sker på mail til Winnie Henriksen.

Tilmelding er efter først til mølle princippet – dog senest lørdag 12. november.