Kinesisk Nytårsfest i Kinaforeningen 2018

Lørdag d. 3. februar 2018 holder Kinaforeningen – traditionen tro – Kinesisk Nytårsfest. Igen i år bliver arrangementet afholdt på Hotel Scandic i Kolding.

Familier, bosat øst for Storebælt, kan få refunderet broafgiften i forbindelse med deltagelse i nytårsfesten. Du kan læse mere herom i den vedhæftede fil!

Sidste frist for tilmelding og betaling er søndag d. 21. januar 2018. Husk at tilmeldingen først er gældende, når vi har modtaget indbetalingen – og
medlemskontingentet er betalt! Læs videre “Kinesisk Nytårsfest i Kinaforeningen 2018”

Kinesisk mad i Hillerød

Kom og vær med til at lave PEKING AND OG PEKING SUPPE

Arrangementet er for voksne og børn 10+ det foregår i Hillerød på Grønnevang Skole.

Dette et voksenarrangement, store børn +10 år er velkommen til at deltage i madlavningen, og skal betale som voksen.

Mindre børnene er velkomne til at spise med samt lege på skolen, men de skal tilmeldes så vi ved hvor mange der skal laves mad til.

Vi skal lave Peking and og Peking suppe. Vores dygtige underviser Yu-Lan vil lære os at lave retterne.

Hillerød:

Arrangementet foregår søndag den 19. november fra kl. 11:00 til 15:00 i skolekøkkenet på Grønnevang skole, udskoling afd. Ø, Østervang 124, 3400 Hillerød.

Der er plads til 20 personer – Pris pr. voksen og børn 10+ er 50,00 kr., som indbetales på konto 1551 3001695029 senest mandag den 14. november– Tilmelding sker til Winnie på wh@kinaforeningen.dk

Tilmelding er efter først til mølle princippet – dog senest søndag 12. november.