Kinesisk for børn i København

Så arrangerer Kinaforeningen endnu engang “Kinesisk for børn” for deres medlemmer, alle er velkomne både vores kinesisk fødte børn samt deres søskende, eneste krav er at de er startet i 2. klasse og fuld af lyst til at lære og lege.

Det bliver søndag den 6. september fra 10.00 til 13.00 med ca. 30 minutters pause.

Undervisningen vil foregå på Søndersø Skole, Kirke Værløsevej 50, Værløse

Alle børn bedes medbringe lidt frugt/madpakke samt drikke. Derudover er det en god ide at medbringe et kladdehæfte og deres penalhus.

Tilmelding sker ved at I sender en mail med barnets/børnenes navn og alder til Bettina på bscz@abcp.dk

Sidste frist for tilmelding er torsdag den 3.september – kurset vil kun blive afholdt hvis der er mindst 10 deltagere,

Arrangementet er gratis og tilmelding er efter først til mølle princippet. max 20 pladser.

我們見面