Kinesisk Nytårsfest 2016

Lørdag d. 30. januar 2016 holder Kinaforeningen – traditionen tro – Kinesisk Nytårsfest. Igen i år bliver arrangementet afholdt på Hotel Scandic i Kolding.

Familier, bosat øst for Storebælt, kan få refunderet broafgiften i forbindelse med deltagelse i nytårsfesten. Du kan læse mere herom i den vedhæftede fil!

Sidste frist for tilmelding og betaling er søndag d. 17. januar 2015. Husk at tilmeldingen først er gældende, når vi har modtaget indbetalingen – og medlemskontingentet er betalt!

Du kan læse meget mere om arrangementet, overnatningsmuligheder, broafgift m.m. i det vedhæftede dokument nederst på siden!

Spørgsmål vedr. arrangementet kan rettes til Winnie Henriksen (Se evt. under “Om foreningen” i menuen her på siden)

Tilmelding sker ved at følge nedenstående link og udfylde formularen:
Tilmeldingsformular

Dokumenter:

Invitation til og information om Kinaforeningens nytårsfest 2016

Dette indlæg blev udgivet i Aktiviteter, generelt, Kinesisk Nytårsfest, Om foreningen, Uncategorized. Bogmærk permalinket.