Foredrag om for tidlig pubertet – AFLYST!

Kinaforeningen inviterer til foredrag om for tidlig pubertet ved læge ph.d. Grete Teilmann som er læge på Rigshospitalet.

Det foregår torsdag d 28. januar 2016 kl 19-21. I Multisalen på Lyngbo Plejehjem, Ølbycenter 86, 4600 Køge, der er gratis p-pladser lige ved indgangen og det ligger et minut fra s toget og busholdepladsen.

Tilmelding sker til Heidi Jensen senest onsdag den 20. januar 2016. Hvis du ønsker at deltage som IKKE medlem skal du huske at indbetale til konto 1551 3001695029.

Det er gratis at deltage for Kinaforeningens medlemmer, men koster 100 kr. pr. person for IKKE medlemmer.

Vi sørger for kaffe, the og småkager.

Håber at se en masse til dette arrangement og husk at det koster kun 175 kr. om året for at være medlem af Kinaforeningen!

Er der interesse for sådan et foredrag i Jylland eller på Fyn så giv endelig besked på mail til bestyrelsen, så vil vi prøve at få lavet et arrangement.

Dette indlæg blev udgivet i Aktiviteter, generelt, Foredrag, Voksne. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Foredrag om for tidlig pubertet – AFLYST!

1. admin skriver:

Vi har desværre måtte aflyse pga. manglende tilmelding!