Kinesisk for børn

kinesisk_for_børnSå arrangerer Kinaforeningen endnu engang “Kinesisk for børn” for vores medlemmer. Alle er velkomne, både vores kinesisk fødte børn samt deres søskende, eneste krav er at de er startet i 2. klasse og fuld af lyst til at lære og lege.

Det bliver lørdag d. 30. april fra 10.00 til 13.00 med ca. 30 minutters pause.

Undervisningen vil foregå i Tåstrup Kulturcenter lokale 4, Poppel Alle 12, 2630 Tåstrup

Kinaforeningen vil sørge for lidt at drikke og spise i løbet af de 3 timer. Derudover er det en god ide at medbringe et kladdehæfte og deres penalhus.

Tilmelding sker ved at I sender en mail med barnets/børnenes navn og alder til Betina Schultz på mail: bscz@novonordisk.com.

kinesisk_for_børn_2Sidste frist for tilmelding er mandag den 18. april – kurset vil kun blive afholdt hvis der er mindst 10 deltagere,

Arrangementet er gratis og tilmelding er efter først til mølle princippet – max. 20 pladser!

我們見面

Dette indlæg blev udgivet i Aktiviteter, generelt, Børn, Kinesisk. Bogmærk permalinket.