Kinesisk for børn i september

kinesisk_for_børnKinaforeningen gentager forårets “Kinesisk for børn” for vores medlemmer. Alle er velkomne, både vores kinesisk fødte børn samt deres søskende. Eneste krav er at de er startet i 2. klasse og fuld af lyst til at lære og lege.

Det bliver lørdag d. 17. september fra 10.00 til 13.00 med ca. 30 minutters pause.

Undervisningen vil foregå i Tåstrup Kulturcenter lokale 4, Poppel Alle 12, 2630 Tåstrup

Kinaforeningen vil sørge for lidt at drikke og spise i løbet af de 3 timer. Derudover er det en god ide at medbringe et kladdehæfte og deres penalhus.

Tilmelding sker ved at I sender en mail med barnets/børnenes navn og alder til Betina Schultz på mail: bscz@novonordisk.com.

kinesisk_for_børn_2Sidste frist for tilmelding er mandag den 2. september – kurset vil kun blive afholdt hvis der er mindst 10 deltagere!

Arrangementet er gratis og tilmelding er efter først til mølle princippet – max. 20 pladser!