Landsmøde og generalforsamling i A&S – Nu med indbydelse

Så kom indbydelsen til A&S’ Landsmøde og generalforsamling, hvor temaet i år er … Søgning efter rødder.

Emnet må siges at være høj-aktuelt for Kinaforeningens medlemmer, hvor flere og flere har været, overvejer eller er i fuld gang med at planlægge tilbage-rejse, for – måske – at søge efter flere oplysninger om vores børns ophav.

Som tidligere skrevet er det muligt at deltage på generalforsamlingen som repræsentant for Kinaforeningen. Det kræver dog at man er medlem ar begge foreninger – Adoption & Samfund og Kinaforeningen. Ønsker man at deltager, skal man, foruden at melde sig til på A&S’ hjemmeside, også kontakte Kinaforeningens kasserer Winnie Henriksen.

Programmet for Landsmødet og generalforsamlingen kan ses ved at følge linket til Landsmøde og generalforsamling i Adoption & Samfund.