Tak for en dejlig fejring af det Kinesiske Nytår

Det var med stor glæde, at vi lørdag den 4. februar igen kunne byde velkommen til fejringen af det kinesiske nytår i Kinaforeningen.

Efter tre lange år var det med stor spænding, at vi i bestyrelsen igen skulle arrangere denne traditionsrige begivenhed i foreningens snart 25 årige historie. Tre år stort set uden aktivitet. Hvor mange ville der mon komme?

Til vores store glæde deltog 28 familier, eller næsten 100 personer fra foreningen, samt en række gæster, der også stod for noget af underholdningen.

Bestyrelsen vil gerne takke for den store opbakning I som medlemmer af Kinaforeningen har ydet ved at deltage i fejringen af det kinesiske nytår i Kolding.  Samtidig vil vi takke for vores gæsters kunstneriske bidrag til underholdningen i forbindelse med festen.

Som altid har det været en fornøjelse at afholde arrangementet på Scandic i Kolding. Vi oplever altid, at ledelse og personalet er særdeles imødekommende over for vores ønsker til arrangementet, og takker for det gode samarbejde. I år var der tillige en del fra personalet, der gik hjem fra arbejde med flere ting købt i vores altid populære bod.

Og selvom der var masser af kaffe, kage og stor kinesisk buffet, er det altid lidt af et tilløbsstykke at prøve kræfter med kunsten at lave sushi, når restaurant Soya fra Aarhus laver workshop inden selve spisningen.

Foreningens trofaste støtter – Xi og Lili – var igen i år repræsenteret med et velbesøgt kalligrafibord. I år endda med tre fine og smukt udførte kunstneriske indslag i form af dans, Tai-chi og tre små musikstykker på violin. Alle udført af Xi´s døtre, hvilket vakte stor begejstring blandt foreningens medlemmer.

Sidst men ikke mindst vil vi gerne takke for opbakningen til foreningens generalforsamling. Det var en stor fornøjelse at opleve det engagement, hvormed I deltog, både i den del, der omhandlede det forgangne år men særligt den del, der handler om Kinaforeningen fremadrettet. På generalforsamlingen blev der foreslået en række spændende ideer til aktiviteter til den kommende nytårsfest, men der blev også efterlyst flere aktiviteter i løbet af året. F.eks. kinesisk madlavning. Vi ser frem til at modtage flere ideer til aktiviteter i vores indbakke. Derudover er vi i bestyrelsen blevet stillet opgaven at undersøge, hvordan vi som forening kan gøre det attraktivt fortsat at deltage i foreningen, herunder at tilpasse foreningens vedtægter. I det kommende nyhedsbrev vil der være et referat fra generalforsamlingen.

Særligt glade er vi også for, at vi kan byde et nyt bestyrelsesmedlem velkommen. Charlotte Morild havde tidligere responderet positivt på vores opfordring i nyhedsbrevet om at hjælpe til i foreningen, ved at skrive til bestyrelsen. Charlotte bor i Nordjylland, og bestyrelsen er nu godt spredt ud over hele landet. Vi kan i den forbindelse godt afsløre, at vi fortsat vil benytte os af muligheden for at afholde møder online.

Vi glæder os til et spændende år.

Share Button

Skriv et svar